Η εταιρία Healthp Int αποτελεί μία νεοσύστατη start-up που φιλοδοξεί στα επόμενα χρόνια να εισαγάγει καινοτόμα προϊόντα στην ευρωπαϊκή αγορά σε συνεργασία με εταιρίες που εξειδικεύονται σε ανάλογους τομείς δράσης διεθνώς.

 

Στην παρούσα φάση το portfolio των παρεχομένων υπηρεσιών επικεντρώνεται στο πεδίο της δημιουργίας δικτύων ιατρικών υπηρεσιών (κατά τόπους- regional) προσβάσιμους για το ευρύ κοινό (end user), χωρίς να αποκλείει και πιο στοχευμένες συνέργιες μέσω της προβολής και προώθησης του τελικού προϊόντος και σε άλλες εξειδικευμένες αγορές και πελάτες ( niche markets).

 

Η Healthp Int επενδύει στην Ελλάδα

 

Η Ελλάδα αποτελεί για εμάς βασική προτεραιότητα για την εγκατάσταση και ανάπτυξη της εταιρίας μας για αυτό το λόγο και επιλέξαμε μία τοπική εταιρία για την προώθηση και την οργάνωση της εφαρμογής κατά τόπο.

 

Οι εξελίξεις στην Ελλάδα αναμένονται ακόμα πιο δυναμικές τα επόμενα χρόνια καθώς ήδη κάποιοι όμιλοι διεθνών funds προσπαθούν να συγκεντρώσουν μεγάλο μερίδιο της τοπικής αγοράς με εξαγορές και συγχωνεύσεις εταιριών.

 

Λαμβάνοντας υπόψη και όσα προηγήθηκαν στην Ισπανία αναμένεται αυτές οι αλλαγές να επηρεάσουν άμεσα και εκείνους τους παρόχους πρωτοβάθμιας υγείας που ασχολούνται με τους ξένους επισκέπτες που καταλύουν στις περιοχές δραστηριότητας τους.

 

Η δημιουργία του συγκεκριμένου directory αποσκοπεί στην προβολή όσων παρόχων επιλέξουν να συμμετέχουν τόσο στους απλούς επισκέπτες της χώρας μας όσο και να αποτελέσει μία βάση δεδομένων για εταιρίες assistance που αναζητούν πρωτοβάθμια κάλυψη για ασφαλισμένους τους.

 

Οι συνεργάτες μας

 

Η εταιρία μBrand Business Consulting Agency έχει επιλεγεί από εμάς, να αναλάβει για αρχή, να εξετάσει το ενδιαφέρον παρόχων πρωτοβάθμιας φροντίδας που ήδη ασχολούνται με τον εισερχόμενο τουρισμό στο να ενταχθούν σε ένα business directory.

 

Ενώ στο επόμενο στάδιο θα απευθυνθεί με συγκεκριμένα πακέτα προβολής στους παρόχους που ενδιαφέρονται να προβληθούν σε επισκέπτες της Ελλάδας και αναζητούν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας (ιατρό, οδοντίατρο) στην περιοχή φιλοξενίας τους.

 

Η ανάπτυξη του δικτύου θα γίνεται καθ΄όλη την διάρκεια του έτους ανεξάρτητα από την περίοδο που παρατηρείται αυξημένη επισκεψιμότητα. Το δίκτυο θα αναπτύσσεται δυναμικά με σκοπό να καλύψει το σύνολο της επικράτειας. Παράλληλα θα εντάσσονται με το χρόνο περισσότερες κατηγορίες επαγγελματιών που περιλαμβάνονται στις υπηρεσίες της παροχής ταξιδιωτικής βοήθειας (π.χ. μεταφορές, οδηγική βοήθεια κ.α.).

 

Ανάπτυξη στην μετά Covid-19 εποχή

 

Σε συνεννόηση με την εταιρία διαχείρισης αποφασίσαμε η ανάπτυξη του δικτύου να ξεκινήσει από το 2020 παρά τον περιορισμένο αριθμό επισκεπτών που αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας του Covid-19.

 

Συνυπολογίζοντας το κόστος-όφελος από την εισαγωγή της πλατφόρμας από την φετινή χρονιά αποφασίσαμε ότι τα οφέλη θα είναι περισσότερα σε τομείς όπως η αναζήτηση και η προβολή των επιχειρήσεων κατά ένα έτος νωρίτερα.

 

Επιπροσθέτως, μέσα από συζητήσεις με ασφαλιστικούς φορείς του εξωτερικού αναδεικνύεται η αναγκαιότητα καλύτερης προβολής των παρόχων και ενημέρωσης του τελικού χρήστη για το σύνολο των υπηρεσιών που παρέχονται και αναλυτική πληροφόρηση για τα υγειονομικά μέτρα που έχουν ληφθεί για τον Convid-19. 

 

Από την πλευρά μας αναγνωρίζοντας τις οικονομικές δυσκολίες της περιόδου και την αναμενόμενη μείωση προσέλευσης επισκεπτών αναπροσαρμόζουμε τα πακέτα τιμολόγησης των υπηρεσιών μας. Πιο συγκεκριμένα οι πάροχοι που θα επιλέξουν να προστεθούν στο δίκτυο από την φετινή χρονιά θα επωφεληθούν από την προσαρμοσμένη τιμολογιακή πολιτική που θα ισχύσει αποκλειστικά για το 2020.

 

Μοιράσου αυτό το άρθρο