Η νέα μας συνεργασία με την Healthp Int

Η εταιρία Healthp Int αποτελεί μία νεοσύστατη start-up που φιλοδοξεί στα επόμενα χρόνια να εισαγάγει καινοτόμα προϊόντα στην ευρωπαϊκή αγορά σε συνεργασία με εταιρίες που εξειδικεύονται σε ανάλογους τομείς δράσης διεθνώς. Στην παρούσα φάση το portfolio των παρεχομένων υπηρεσιών επικεντρώνεται στο πεδίο της δημιουργίας δικτύων ιατρικών υπηρεσιών (κατά τόπους- regional) προσβάσιμους για το ευρύ κοινό (end user), χωρίς να αποκλείει και …

Η νέα μας συνεργασία με την Healthp Int Read More »

get innovative μbrand tips

Social Media : γίνε δημιουργικός ξεκινώντας από τα βασικά

Καθημερινά τα Social Media μας κατακλύζονται από ποσταρίσματα επιχειρήσεων, μικρών μεγάλων της περιοχής μας. Προβολές χορηγούμενες και άλλες που έχουμε επιλέξει να τις ακολουθούμε. Λίγο πολύ οι περισσότερες επιχειρήσεις έχουν κάποιο μέσο για να προβάλλουν την δουλειά τους, να υπενθυμίσουν και να προσελκύσουν νέους πελάτες.

μBrand tips

Πρόβλεψη και εξέλιξη για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις

Για να συνεχίζει μία επιχείρηση να λειτουργεί και να είναι βιώσιμη και κερδοφόρα θα πρέπει διαρκώς ο επιχειρηματίας με τους συνεργάτες του να παρατηρεί, να προβλέπει και να εξελίσσεται. Το οικονομικό-κοινωνικό περιβάλλον είναι αρκετά ευμετάβλητο.

Έρευνα για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις του Ηρακλείου

Έρευνα μέσω ερωτηματολογίου για το πως αντιμετώπισαν οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις του Ηρακλείου το κλείσιμο (lock down) κατα την διάρκεια των μέτρων επιβολής για την πανδημία του COVID-19.

Δωρεάν συβουλευτική για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις από την μBrand Business Consulting Agency

Δωρεάν συμβουλευτική για όλες τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Για όσους επικοινωνήσουν μαζί μας από τις 30/03 έως και τις 30/04. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήσετε μαζί μας στο 6972699249 (Μπελιμπασάκης Κώστας, καθημερινές από τις 10:00-14:00 & 18:00-20:30).

Κορωνοϊός: οδηγός επιβίωσης για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις

Τα έξοδα τρέχουν ανεξάρτητα αν είναι ανοικτό ή κλειστό το κατάστημα σου και οι επιλογές είναι περιορισμένες, ειδικά για τις μικρές επιχειρήσεις που βασίζονται στο κλασσικό μοντέλο λειτουργίας και στην προσωπική εξυπηρέτηση.

Ο πανικός δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος.

Υπάρχουν κάποια πράγματα που και οι πιο μικρές επιχειρήσεις μπορούν να κάνουν ακόμα και όταν είναι κλειστές.

Ας δούμε κάποιες προτάσεις που μπορούν να βοηθήσουν με το μικρότερο δυνατό κόστος που όμως θα χρειαστεί να αφιερώσουμε προσωπικό χρόνο και να εκμεταλλευθούμε την απομόνωση δημιουργικά και προς όφελος της επιχείρησης μας.

Μείωση μισθώματος για όλες τις επιχειρήσεις που πλήττονται από την εξάπλωση του κορονοϊού και για τους εργαζόμενους σε αυτές

Με τροπολογία, το Υπουργείο Οικονομικών επεκτείνει τη μείωση του μισθώματος επαγγελματικών μισθώσεων και μισθώσεων κύριας κατοικίας κατά 40% για τον μήνα Απρίλιο, ώστε να καλυφθούν και οι επιχειρήσεις που έχουν πληγεί δραστικά από την πανδημία, καθώς και οι εργαζόμενοι σε αυτές.

Παράταση καταβολής ασφαλιστικών εισφορών μηνών Φεβρουαρίου και Μαρτίου 2020

Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) των υπουργείων Οικονομικών και Εργασίας με τις λεπτομέρειες για την παράταση της προθεσμίας καταβολής τρεχουσών ασφαλιστικών εισφορών μηνών Φεβρουαρίου και Μαρτίου 2020, καθώς και για την παράταση καταβολής δόσεων ρύθμισης εργοδοτών. Σύμφωνα με την ΚΥΑ, δικαίωμα υπαγωγής στις διατάξεις αυτές έχουν επιχειρήσεις ή εργοδότες που: α) απασχολούν μισθωτούς που αμείβονται με μισθό …

Παράταση καταβολής ασφαλιστικών εισφορών μηνών Φεβρουαρίου και Μαρτίου 2020 Read More »