μBrand wordpress site

Μην αφήνετε το WordPress site σας να βαλτώνει. Επιλέξατε κάποια στιγμή να δημιουργήσετε το εταιρικό σας site ή ηλεκτρονικό σας κατάστημα και από εκείνο το σημείο δεν ξανασχοληθήκατε; Είναι προτιμότερο να μην είναι ορατό στους χρήστες του διαδικτύου παρά να παρουσιάζετε μία εικόνα της επιχείρησης σας που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Η συντήρηση και ανανέωση του WordPress site ή eshop σας είναι απαραίτητη για να διασφαλίσετε ότι λειτουργεί ομαλά, ασφαλώς και αποτελεσματικά.

Πλεονεκτήματα της τακτικής συντήρησης:

Βελτιωμένη ασφάλεια: Η εγκατάσταση ενημερώσεων ασφαλείας και η εφαρμογή βέλτιστων πρακτικών ασφαλείας μπορούν να αποτρέψουν εισβολές και παραβιάσεις δεδομένων.
Αυξημένη απόδοση: Η εξάλειψη σφαλμάτων και η βελτιστοποίηση του κώδικα μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την ταχύτητα φόρτωσης του site σας.
Βελτιωμένη εμπειρία χρήστη: Η ενημέρωση θεμάτων και plugins και η διόρθωση σφαλμάτων μπορούν να βελτιώσουν την εμφάνιση και λειτουργικότητα του site σας, κάνοντας το πιο φιλικό προς τον χρήστη.
Ενισχυμένη SEO: Η βελτιστοποίηση SEO μπορεί να αυξήσει την ορατότητα του site σας στις μηχανές αναζήτησης και να προσελκύσει περισσότερους επισκέπτες.
Μειωμένο κόστος: Η προληπτική συντήρηση μπορεί να αποτρέψει προβλήματα που θα μπορούσαν να κοστίσουν ακριβά στην επισκευή.

Τι περιλαμβάνει η συντήρηση:

Ενημέρωση WordPress: Εγκατάσταση νέων εκδόσεων του WordPress, θεμάτων και plugins.
Ελέγχος ασφαλείας: Σάρωση για κακόβουλο λογισμικό και τρωτά σημεία.
Διόρθωση σφαλμάτων: Εντοπισμός και διόρθωση σφαλμάτων που μπορούν να επηρεάσουν την λειτουργικότητα του site σας.
Βελτιστοποίηση απόδοσης: Εφαρμογή τεχνικών για να βελτιωθεί η ταχύτητα φόρτωσης του site σας.
Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας: Δημιουργία τακτικών αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων σας.
Βελτιστοποίηση SEO: Εφαρμογή τεχνικών SEO για να βελτιωθεί η ορατότητα του site σας στις μηχανές αναζήτησης.
Υποστήριξη: Παροχή υποστήριξης για τυχόν προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε.

Πώς να βρείτε υπηρεσίες συντήρησης:

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να βρείτε υπηρεσίες συντήρησης για το WordPress site ή eshop σας:

Προσλάβετε έναν freelancer: Μπορείτε να προσλάβετε έναν freelancer με εμπειρία στη συντήρηση WordPress.
Χρησιμοποιήστε μια υπηρεσία συντήρησης: Υπάρχουν διάφορες υπηρεσίες συντήρησης που προσφέρουν πακέτα συντήρησης για WordPress sites.
Μάθετε μόνοι σας: Μπορείτε να μάθετε μόνοι σας πώς να συντηρείτε το WordPress site σας, αλλά αυτό απαιτεί χρόνο και προσπάθεια.

Συμβουλές για την επιλογή υπηρεσίας συντήρησης:

Εξετάστε την εμπειρία: Βεβαιωθείτε ότι η υπηρεσία συντήρησης έχει εμπειρία στη συντήρηση WordPress sites.
Συγκρίνετε τις τιμές: Λάβετε προσφορές από διαφορετικές υπηρεσίες συντήρησης πριν καταλήξετε στην εταιρία που θα συνεργαστείτε.

Ζητείστε τις προτάσεις των εν δυνάμει συνεργατών σας και επιλέξτε εκείνη που θεωρείτε ότι θα αναβαθμίσει την εταιρική σας εικόνα και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που πουλάτε.

Τέλος, ζητείστε μία προσφορά από την μBrand και ζητείστε να ενημερωθείτε από τα διαθέσιμα πακέτα μας που περιλαμβάνουν την συντήρηση, ανακατασκευή και φιλοξενία του ιστότοπου σας.

Μοιράσου αυτό το άρθρο